Service content element not work icon

  • Support OnlineSat-Thu / 9:30am - 5:30pm (GMT +6)
  • Your Time Our Time

Support Home Support Home Singara WordPress Theme Service content element not work icon

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #5012
    yosaSoftware
    Participant

    please fix the bug, service content element is not appear as the icon set, the icon still “brush”, updated already but still not work. please how to fix it

    #5013
    yosaSoftware
    Participant

    why my ip is blacklist?

    #5025

    Hi There,

    Please let us know, where your IP blacklisted? as we can see you are posting and replying here.

    Moreover, We already fixed the issue in one of our previous updates. Please download and use the updated theme to get rid of the issue.

    You need to remove and reinstall the singara Theme and singara-core Plugin to get the update.

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

    #5046
    yosaSoftware
    Participant

    i did already,
    1. remove the theme
    2. deactivate and remove the “singara core” plugin
    3. upload the update theme like usually

    this happen after,
    1. i try editing the content on https://www.yosasoftware.com/web-develop/ after editing the content the first time i just see this http://prntscr.com/lefirr after that i change the icon type, i select the icon needed than SAVE CHANGES after than – UPDATE. when i preview there no change anything for now i just see the title not the icon in here https://www.yosasoftware.com/web-develop/ – after there no changes, i try to check again what did i change at last but return just like this http://prntscr.com/lefirr so what i feel is, what i changes already there is no happen during SAVE CHANGES

    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by yosaSoftware.
    #5052

    Hi There,

    It’s all about your browser cache issue. Because we saw that the editing worked and an icon was changed on your website. Please check out the screenshot as a reference http://prntscr.com/legjqs

    In this issue, please clear your browser cache.

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

    #5071
    yosaSoftware
    Participant

    ok thanks work, at last why my menus turn into black color? http://prntscr.com/lewoy8

    there’s no changes after update the template but it turn black, i check already the colors http://prntscr.com/lewpyf there is no black color on menu.how to fix it?

    #5073

    It’s not an issue of the theme update.

    In this issue, please check out the steps from the provided documentation to setup the menu.

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

    #5074
    yosaSoftware
    Participant

    Got it, thanks…..

    #5075

    Please don’t forget to give us ‘rating and review’ (on https://themeforest.net/downloads ), if you like our Theme and our support too. It will give us inspiration and make us more ‘happy’ to support.

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

    #5259
    yosaSoftware
    Participant

    please help, as the last update, my header still doesn’t fix yet, all header color same as default but my theme looks like this https://www.yosasoftware.com/ and why when i try access into themelooks always block? http://prntscr.com/lnvatp ,http://prntscr.com/lnvbj1, appear with black background and doesn’t same as live preview. please fix this bug… please describe what should i do?

    #5261
    yosaSoftware
    Participant

    fix already, problem coming from mega menu, but now problem is the menu is not align center, but align top if i try used the singara theme “how make it center?” just like on live preview image ?

    my web https://www.yosasoftware.com/ http://prntscr.com/lnvmn1,

    #5266

    Hi There,

    We are really sorry to say that it’s not covered our item FREE support when an issue raised after customization.

    As we can see you have customized the menu style. Please check out our theme live demo to compare the menu style.

    Moreover, please learn more about our support policy (item support includes & not includes), here https://www.themelooks.com/support/support-policy/ before post a topic or ask a question.

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

    #5267
    yosaSoftware
    Participant

    now there is an problem/ BUG also on GALLERY i try create new gallery and after update why can’t see the gallery where i already insert following on the page? https://www.yosasoftware.com/design/ become like this after i want to see the image on project created http://prntscr.com/lnw3up

    #5268
    yosaSoftware
    Participant

    i’am not cuztomize the MEGA Menu, i just selected what already on it, when you open menus you will see MEGA Menu and in there an THeme with Default and Singara, when i choose singara my menu align top not same as on preview web. http://prntscr.com/lnw6cg .. there is no cuztomized i used same like demo upload.

    #5270

    For your first issue, you need to flush your WordPress Permalinks. Please check out this https://typerocket.com/flushing-permalinks-in-wordpress/

    For the menu issue, please provide your cPanel and wp-admin access using our Envato Market (themeforest) profile contact form https://themeforest.net/user/themelooks#contact (screenshot as reference http://prntscr.com/gkmr2r ) including this support topic link as a reference to review the issue to fix.

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
happy hour