Hoskia FontAwesome

  • Support OnlineSat-Thu / 9:30am - 5:30pm (GMT +6)
  • Your Time Our Time

Support Home Support Home Hoskia WordPress Theme Hoskia FontAwesome

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author
    Posts
  • #4892
    Christopher Rau
    Participant

    Hi,

    since when a 7.6 size template use FA 5.0 but frontend still uses 4.7. If customer will order something or use Customer Login all icons are not shown.

    #4893

    Hi Christopher,

    Please provide us some screenshot of your issue to review to fix.

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

    #4894
    Christopher Rau
    Participant

    If I go to store – WHMCS bridge:

    View post on imgur.com

    Client Login WHMCS Bridge:

    View post on imgur.com

    If I using direct WHMC client URL – its working

    https://imgur.com/a/SE5JYQs”” />

    #4896

    Hi Christopher,

    We are investigating the issues. Please wait with patience for our further response.

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

    #4897

    Hi Christopher,

    Please check out the screenshot http://prntscr.com/l8x6p0 to get rid of the issue.

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

    #4898
    Christopher Rau
    Participant

    Hi,

    Unchecked it still not working.

    #4899
    Christopher Rau
    Participant

    Ok in safari fine Chrome not yet but investigating.

    #4900

    Please clear your browser cache.

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

    #4901
    Christopher Rau
    Participant

    Still not working for chrome and edge. Also not in private browser without cache. Just safari works

    #4902

    Please check out the screenshot that taken using chrome http://prntscr.com/l8xl4u

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

    #4910
    Christopher Rau
    Participant

    Because you no using newest Version of WHMCS they using in six FA 5

    #4912

    We are really sorry to say that we are unable to understand your issue. Please explain with details.

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

    #4914
    Christopher Rau
    Participant

    Go with your Chrome to this site:

    Store

    and send me a screenshot

    #4915

    Please explain why we need to do this?

    Best Regards,
    ThemeLooks Support Team

    #4916
    Christopher Rau
    Participant

    Because I installed regula theme whmcs 7.6.1 and configure like you Worte in manual and it’s not working.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
happy hour
X

Important Notice! Attention Please.

We will be on the Eid Vacation from 31 July 2020 and won't be able to respond to support questions and email queries until 08 August 2020.